Al jarenlang is Mayrhofen bekend bij de wintersporter en het blijft één van de best bezochte wintersport plaatsen van Oostenrijk. Veel Nederlandse toeristen bezoeken elk jaar dit pittoreske dorp in Tirol Oostenrijk.


Heeft u uw wintersport vakantie al geboekt? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met alle accommodaties in Mayrhofen aangeboden door onze partners.


Vanuit het centrum van Mayrhofen brengt de Penkenbahn of de Ahorn baan u direct naar het mooie en uitgebreide skigebied van Mayrhofen. Hier vandaan kunt u prachtige toertochten maken die u naar het skigebied van Finkenberg of Hippach brengen. Ook is het mogelijk om naar de Hintertuxer Gletsjer te skiën. Om bij dit gebied te komen kunt gebruik maken van de 150-er TUX. Dit is een lift die geschikt is om maximaal 150 personen per keer te vervoeren.

Skilift 150-er TUX in Mayrhofen

Het skigebied van Mayrhofen is geschikt voor iedereen. Voor zowel mensen die graag lange tochten maken of voor de snowboarder die graag gebruik maken van het grote funpark.
Hebt u het skiën nog niet helemaal onder controle of is het de eerste keer dat u op de latten staat? Geen probleem, want in Mayrhofen zijn voldoende skischolen aanwezig om u op weg te helpen. Bij deze skischolen zijn over het algemeen altijd Nederlands sprekende skileraren aanwezig, waardoor de taal geen probleem kan zijn. Voor de kleine gasten is er ook kinderopvang aanwezig.
In Mayrhofen en omgeving is het volop genieten van de après ski. Onderaan aan de Penkenbahn in het centrum van Mayrhofen is de wereldberoemde Ice Bar waar u na een heerlijk dagje skiën kunt genieten van een heerlijk drankje.
Als dit nog niet voldoende is kan vanaf 21.00 uur de discotheek Arena bezocht worden. Deze discotheek ligt op een steenworp afstand van de Penkenbahn en bevindt zich dus ook in het centrum van Mayrhofen. In de Arena kunt u tot omstreek 04.00 uur feest vieren. Doordat de après ski in Mayrhofen tot één van de beste en gezelligste van alle skigebieden in Europa behoort, komen hier vaak grote artiesten als Gerard Jolink, Jan Smit en anderen optreden.